Slagboom

Het maakt niet uit of u een klein, middel, of groot parkeerterrein ter beschikking heeft, ons DIP&GO Systeem is toepasbaar voor zeer kleine tot zeer grote parkeerterreinen! Het systeem kan namelijk met meerdere in en uitgangen werken. Zo hebben we klanten die na 40 dagen het systeem terug verdiend hadden! Met andere woorden, na 40 dagen verdienen ze tussen de       € 1000,00 en € 1.600,00 per dag met een klein parkeerterrein! Met andere woorden een prima winstgenerator.

Wij verzorgen d.m.v. onze open software alle kerncijfers en parameters van uw parkeerplaats op maat.

Wij reguleren voor parkingbeheerders, luchthavens, winkelcentra, beurscentra, stadions, attractieparken steden, gemeentes maar ook hotels en openbare gebouwen.

U wilt geen omzien hebben naar uw parkeerterrein maar wel parkeermogelijkheden bieden? Met andere woorden u wilt totaal ontzorgt worden? Ook dit behoort tot de mogelijkheden! Wij kunnen u een totaal one-stop oplossing aanbieden.

U bent reeds in het bezit van slagbomen en ze functioneren nog prima? Dan heeft u zeer snel u gemaakte kosten terug verdiend met een DIP&GO Systeem. Waarom verwijderen als de bomen nog goed werken.

U heeft geen slagbomen of de bestaande voldoen niet meer? Ook dan kunnen wij nieuwe slagbomen verzorgen voor een zeer betaalbare prijs met een boom die afgestemd is op het aantal bezoekers.

U wilt kortingen kunnen verstrekken op een bemande locatie? Klant heeft geen saldo meer op zijn gebruikte pas? Schaf dan onze service terminal aan en u lost één en ander moeiteloos op.

 

Dip&Go oplossing met tourniquet

Hierbij kunt u denken aan een oplossing voor een tankstation waarbij u uw klant via een tourniquet toegang wilt verschaffen richting de toiletten. Uw klant betaald een vast bedrag en krijgt toegang via de tourniquet. Hoe drukker uw toiletten bezocht worden, hoe eerder u uw investering terug verdient. Doordat ons DIP&GO Systeem volledig cashless is voorkomt u fraude of diefstal. 

Ook wanneer u al over een tourniquet beschikt hoeft u niet direct een nieuwe tourniquet aan te schaffen, waardoor de terugverdient tijd nog interessanter wordt. Wij zullen met u bekijken welk type tourniquet u heeft staan en kunt dan een eerlijk antwoord verwachten. Want waarom iets verwijderen als het goed werkt.

 

Dip&Go als toegangscontrole

Moet u een groot aantal medewerkers toegang verstrekken op een locatie? Ook dan kunt u kiezen voor het DIP&GO Systeem. Omdat u de medewerkers toegang kunt verstrekken via pinpas/credit kaart, scheelt u dit een groot aandeel in de kosten van bijvoorbeeld nieuwe passen of tags.

 

U wilt graag meer weten?