Huren

 

Evenement op komst?

Organiseert u binnenkort een klein, middel of groot evenement en heeft u hiervoor een tijdelijk parkeersysteem nodig? Ons Dip&Go Systeem is namelijk ook te huur. 
 
Afhankelijk van de grote van uw parkeerterrein in combinatie met het aantal verwachte bezoekers en de tijdsduur. Kunnen wij inschatten wat voor u het beste is zodat u ook daadwerkelijk verdient aan uw parkeergelegenheid. De kosten voor het plaatsen van het systeem en slagboom zitten bij de prijs inbegrepen. Dat betekent dat u geen kosten maakt voordat het evenement plaats vindt. 

 

Voor een langer termijn huren?

Heeft u een parkeerterein wat op het moment niet in gebruik is en wilt u hier toch iets aan verdienen zonder al te veel risico te nemen? Dan is huren misschien wel de juiste optie voor u. Tevens kunt u ervoor kiezen om dit volledig uit handen te geven, u ontvangt maandelijks een bedrag en hiervoor hoeft u nies te doen.

Ons systeem kan uitgebreid worden met de volgende producten/diensten:
 • Camerasysteem
 • Intercomsysteem
 • 24/7 ondersteuning
 • Heel Nederland leverbaar +

  Ons Dip&Go Systeem is in heel Nederland leverbaar, of u nu een evenement in Zeeland of in het hoge noorden organiseert. Dit is voor ons geen enkel probleem. Organiseert u een evenement buiten Nederland, dan kunt u het beste contact met ons opnemen. Vanaf daar zullen wij u verder helpen.
 • Snelle levering +

  Heeft u binnenkort een evenement en moet hier snel een tijdelijk parkeersysteem komen? Dan hebben wij voor u het juiste systeem. Ons Dip&Go Systeem is ingericht om u snel van dienst te kunnen zijn.
 • Verschillende verdienmodellen +

  Op basis van de grote van het parkeerterrein en het aantal verwachte bezoekers schalen wij u in een door ons ontwikkelde verdienmodel. Dip&Go Systeem regelt alles voor u, er wordt vooraf bepaald in welke schaal u terecht komt. Ook voor evenementen waar de verwachtingen niet duidelijk zijn hebben wij een verdienmodel. Zodat iedereen het gewenste parkeersysteem tegen een goede prijs kunnen huren.
 • Compleet systeem +

  Een evenement organiseren vraagt om een heleboel regelwerk. Wij zijn er om u volledig te ontzorgen op parkeergebied. Ons Dip&Go Systeem wordt altijd inclusief slagboom geleverd, op deze manier hoeft u hier niet meer naar om te kijken. Aan het eind van het evenement krijgt u het geld overgemaakt op uw rekening, de hoeveelheid is afhankelijk van het verdienmodel dat bij u past.
 • Terugkerende klanten +

  Wij vinden terugkerende klanten erg belangrijk en maken hier graag specifieke afspraken mee, zodat u ook de volgende keer bij ons uw parkeersysteem huurt.
 • Rapportages +

  Wilt u het Dip&Go Systeem voor een langere periode huren en u wilt alleen op de hoogte gehouden worden door een maandelijkse, wekelijkse of dagelijkse rapportage? Dat kan, op deze manier heeft u helemaal geen omkijken meer naar het systeem.
 • 1

U wilt graag meer weten?

U WILT GRAAG MEER WETEN?

 Stuur iemand langs

Prijsaanvraag